over ons

Veilig en zeker in het opsporen van ontplofbare oorlogsresten.

Asveld Explosives Solutions B.V. is uw aangewezen partij als het gaat om inventarisatie en borgen van risico’s door Ontplofbare Oorlogsresten.

Welkom bij AES BV

Uw vertrouwde partner voor zowel explosievenopsporing als grond-, weg- en waterbouwprojecten. Met trots delen we graag meer over wie we zijn en waar we voor staan.
Bij AES hebben we specialistische kennis in huis op het gebied van explosievenopsporing en grond-, weg- en waterbouw.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden we hoogwaardige diensten aan onze klanten, waardoor we een betrouwbare partner zijn in de industrie.

Ons team bestaat uit zeer ervaren deskundigen die zich inzetten voor het leveren van de best mogelijke resultaten. We begrijpen de complexiteit van ons werk en de mogelijke risico's die ermee gepaard gaan.

Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, en investeren we voortdurend in training en certificering van ons personeel.

Contacteer ons vrijblijvend
arrow_forward

Al 25 jaar aan ervaring

Al 25 jaar actief in de opsporing. Gedurende deze tijd hebben we talloze succesvolle projecten voltooid, waarbij we hebben bijgedragen aan de veiligheid en efficiëntie van verschillende locaties. Onze ervaring stelt ons in staat om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Bij AES geloven we in een persoonlijke aanpak en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We streven ernaar om uitstekende diensten te leveren, gekenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Of u nu een explosieven opsporingsproject heeft of hulp nodig heeft bij uw grond-, weg- en waterbouwproject, u kunt vertrouwen op AES als uw deskundige partner. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Asveld Explosives Solutions B.V.

Contacteer ons vrijblijvend
arrow_forward

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.